MENU
14:25 | January 31, 2015

Crossover Skirt

Daily,Outfits

bykiki_1

Boots from H&M | Skirt from here

Hej på er!

Fick hem den här kjolen häromdagen och den är helt perfekt! Omlott och lite längre, precis som jag gillar de. Nu kan jag knappt vänta tills det blir lite varmare och jag kan bära den med boots och en långärmad tröja. Hoppas jag åker på en till resa snart så jag kan bära den, men inget är bestämt än så ska inte avslöja för mycket!;) Nu ska jag och Emilie åka och köpa ett nytt olivträd, vårt gamla dog och sen ska vi kika på lite inredning.

Got this great crossover skirt the other day, it has the perfect length and color. I just can’t wait for it to get warmer so that I can wear it with boots and a long sleeve shirt. Anyways, now Em and I are going to get us a new olive tree and look at some other interior decorating stuff. 

Love,

Kiki

6 Responses to “Crossover Skirt”

Leave a Reply

  • (will not be published)