MENU
15:35 | February 26, 2015

Webshop Favorites

shopping
kollag-vår

1. Here! 2. Here! 3. Here! 4. Here! 5. Here! 6. Here! 7. Here! 8. Here!

Blev en liten beställning på Nelly idag. Såg nämligen att dom fått in calvin klein settet i grått, så var bara tvungen att haffa de innan dom skulle ta slut. Så tyckte jag att jag lika gärna kunde slänga ner lite annat i varukorgen i samma veva! 😉 Så köpte även den vita off shoulder toppen, dessa skor och den vita baddräkten (nummer 3). Var sååå sugen på de svarta knähöga stövlarna också men de får vänta.. Hoppas jag inte ångrar mig bara!

Placed a little order at Nelly today. They just got the grey calvin klein set in store so I just had to buy it! And then I took the opportunity to buy the chunky heels that I wanted, the white bathing suit (numer 5) and the white off shoulder top (numer 8)

Love,

Kiki

4 Responses to “Webshop Favorites”

Leave a Reply

  • (will not be published)