MENU
22:54 | March 28, 2015

Fresh Herbs

Daily,Interior & Decor
IMG_3514IMG_3521IMG_3508

 

Lite nya kryddor och ett apelsinträd har fått flyttat in den senaste veckan. Det är ganska uppenbart att min familj/vänner vet att jag älskar de, fick de tre fina kryddorna längst bort i zinkkrukorna från mamma, apelsinträdet av Emilie och Greg och kryddan närmst av svärmor när jag fyllde år, utan att dom pratat ihop sig alltså! 😉 Så komiskt. Jag är sån som inte vill ha presenter när jag fyller år, men älskar att fira födelsedagar med god mat med familj och vänner. Blev däremot ändå överraskad med bland annat de fantastiska växterna ovan, en t-shirt ifrån Acne och en snygg Paris poster, ska visa er sen 🙂

Från en sak till en annan, nu är resan till hawaii om en och en halv vecka bokad, så sjukt taggad!! Någon av er som varit i Hawaii? Vi ska åka till Kihei, Maui så om någon varit där är alla tips välkomna! 🙂 Kram på er!

Some new fresh herbs got to move in this week, it’s pretty obvious my family and friends know that I love spices. Got all of them on my birthday haha, got the three herbs in the zink pots from my dear mom, the orange tree from Emilie and Greg and the closest spice from my mother in law. Pretty fun and they didn’t even plan it! 😉 I’m that kind of person that doesn’t wish for anything for birthday/christmas so me and A usually don’t do gifts. I’m just happy to spend those “special” days with my loved once. Although I didn’t wish for anything I still got a nice t-shirt from Acne and a Paris poster that I’ll show you later. 

From one thing to another, we book our trip to Hawaii today so we leave in one and a half week, how exciting?! Have any of you been to hawaii? We are going to Kihei, Maui and all tips are very welcome! 🙂 

Love,

Kiki

2 Responses to “Fresh Herbs”

 1. ISA on

  HAWAII!! helt underbar plats. Har varit där en gång och det är så jäkla vackert. Ni måste gå på vandringar och njuta av utsikterna <3

  Reply
 2. Isabell on

  Du har så otroligt fin blogg, jag blir lika glad varje gång du lagt upp ett nytt inlägg 🙂 vad underbart med färska kryddor, och det blir ju en väldigt fin detalj i köket 🙂 också väldigt roligt att du börjat med dina utmaningar, jag kör dom när jag är på gymmet! 🙂 keep up the good work! 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)