MENU
10:35 | March 28, 2015

Saturday Morning

Daily,Food & Recipes
IMG_3489 IMG_3503

 

 

God morgon vänner!

Solen skiner utanför och jag och A ska strax sticka över till Emilie & Greg för att boka resa, vi åker (om allt går som det ska) till Hawaii om 1,5 vecka ihop! Ska bli så sjukt kul, längtar så jag spritter! Sen ska jag ut på en promenad med Ida samt gå till gymmet för att bland annat köra mina sista repetitioner på #challengebykiki. Hur går det för er? Är ni klara redan? Om två dagar lägger jag upp en ny utmaning 😉

Good morning darlings! 

The sun is shining in Sweden today and soon me and A are heading over to Emilie and Greg to book our trip, so hopefully (if everything goes as planned) we are going to Hawaii on 1,5 week together. I can’t wait!! Then this day will be very physical with a long walk and some gym. Going to do my last reps on the #challengebykiki today. Are you done already? 

Love,

Kiki

2 Responses to “Saturday Morning”

Leave a Reply

  • (will not be published)