MENU
16:38 | March 29, 2015

Snap Snap Snap

Daily
IMG_3542IMG_3567IMG_3638 IMG_3642IMG_3647IMG_3572

 

Underwear from here | Shorts from levi’s | Shirt stolen from A;)

Hej på er!

Det är ganska uppenbart att Nutellamackor blivit mitt senaste craving.. Unnade mig det till brunch idag samt äggröra, bacon, en liten sallad, en kiwi och en kaffelatte. Bjuder även på lite fler snapshots som jag knäppt av under dagen.

Men mer än så har jag inte fått gjort dig och jag ser redan att klockan börjar närma sig halv 5.. Skulle ha gått och kört veckans sista träningspass men sen slog det bara till och nu ligger jag sjuk i sängen istället. Jag hoppas att det bara är tillfälligt, jag ska försöka fylla på med vitaminer, dricka mycket vatten, te, äta sunt och mycket hela dagen sen ska vi nog se att jag blir frisk tills imorgon! 😉 Jag kommer oavsett att lägga upp en ny challenge i morgon så är jag fortfarande sjuk så får ni lite försprång medan jag försöker krya på mig. Är det någon speciell muskelgrupp eller konditionspass ni skulle vilja att jag utmanar er i så tipsa gärna! 🙂

It’s pretty obvious that I’ve been craving everything Nutella lately. Treated myself with a Nutella sandwich for today’s brunch but I also made some eggs, bacon, a side sallad, a latte and a kiwi. I’m also sharing some other snapshots from today that I took before I got sick. Was suppose to go to the gym for this weeks last workout session but ended up being sick so now I’m in my bed, drinking te and trying to get well.  

I will still be sharing a new challenge tomorrow even though I might still not be healthy. So I’ll give you a little lead before I’m all healthy and hopefully I’ll manage to still finish the challenge before next sunday. Good thing I finished this weeks lower body challenge yesterday. Now I need to rest, talk to you soon! 

Love,

Kiki

 

4 Responses to “Snap Snap Snap”

  1. Maria on

    En utmaning med mycket ryggstyrka skulle uppskattas!! Tycker det kan vara svårt att se till att ryggen tränas, lätt att man tränar mage men glömmer ryggen ordentligt…

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)