MENU
16:45 | March 31, 2015

Throwback

Daily
IMG_2306inbedIMG_8856 IMG_2584 IMG_8446 ripped

 

Bjuder på en liten tillbakablick dagen till ära eller i brist på annat kanske. Jag är fortfarande sjukt så har inte orkat röra kameran allt för mycket, försöker verkligen att friskna till nu också för vi åker ju redan på Måndag! Skulle ha delat med mig av ett nytt recept idag som varje tisdag men jag har verkligen inga som helst krafter för att laga något. Så det får bli när jag kommer hem från hawaii igen 🙂

Sharing some throwback pics this Tuesday. Was suppose to share a new recipe as ever tuesday but I’m stil sick and not in a mode for cocking. I have a feeling I’ll be feeling much better tomorrow though, I go to Hawaii on Monday already so I need get healthy before. 

Love,

Kiki

Leave a Reply

  • (will not be published)