MENU
11:38 | April 26, 2015

Sunday Mode

Daily,shopping
IMG_7327 IMG_7309 IMG_7313

 

Har glömt visa er dessa perfekta boots från Henry Kole som låg i brevlådan när jag kom hem från Hawaii. Så snygga! Kommer användas flitigt till både jeans och bara ben i vår/sommar. Ni hittar dom här!

Igår hade jag Ida över på middag, gjorde lax och rotfrukter i ugnen, en av mina favoriträtter. Sen gick vi vidare ut för några glas vin, så mysigt! Idag känner jag mig lite småseg men inte alls farligt så jag ska ta och sticka till gymmet för ett magpass senare. Sköt om er raringar!

Forgot to show you these perfect boots from Henry Kole that was waiting in my mailbox when I got home from Hawaii. Will use them a lot I feel both barelegged and with ripped jeans! You can find them here

Yesterday I had my friend Ida over for dinner and wine and then we went out for a couple more drinks, I can admit I feel a little bit tired today but it’s not too bad so I’ll still head to the gym to work my abs as planned later. Take care fellows! 

Love,

Kiki

4 Responses to “Sunday Mode”

Leave a Reply

  • (will not be published)