MENU
20:14 | April 28, 2015

Salmon Beetroots

Food & Recipes
IMG_7996 IMG_7989

 

Hej raringar!

Har delat detta recept förut men de var ett tag sen och eftersom jag cravade de idag så var jag bara tvungen att laga de så de får bli dagens mattips!

Skrubba och koka rödbetorna i lättsaltat vatten i ca 30min. Salta, peppra lägg på skivad citron på laxen, ställ in i ugnen på 225° i ca 10-15 minuter. Blanda creamfresh och chevre med lite sallt och peppar och pressad citron för en god chevre-kräm. Häll av rödbetorna och låt dom svanla lite, skär tunna skivor och fördela på tallrikarna, lägg sen på ruccola, lax och chevrekräm (krämen kan även tillagas i ugnen tillsammans med laxen om man föredrar den varm)
Bon Appetit mina vänner!

Hi darlings! 

I’ve been sharing this one before but since I’ve been craving this dish all day I though I could share this with you one more time. 

Scrub the beetroots and boil in lightly salted water for about 30 minutes. Add salt, pepper and some squeezed lemon on the salmon, place it in the oven at 225 degrees for about 10-15 minutes. Mix cream fresh (sour cream) and chévre (goat cheese) with some salt and pepper for a yummy chevre cream. Drain the beets and let them chill for a bit. Cut thin slices and spread out on the plate, add the arugula, salmon and chevre cream as in the picture.
Bon Appetit my friends!

Love,

Kiki

3 Responses to “Salmon Beetroots”

Leave a Reply

  • (will not be published)