MENU
20:23 | April 29, 2015

Well hello darling

Daily,shopping
IMG_8392IMG_8444 IMG_8431 IMG_8443

 

Köpkärlek på högsta nivå!

Den senaste tiden har jag bestämt mig för att jag ville lägga en slant på en ny väska och efter mycket funderingar, klämmande och kännande så bestämde jag mig äntligen för att det fick bli en Givenchy. Ja, det känns helt rätt och de var länge sen jag kände en sådan glädje för ett materiellt ting.

Lately I’ve decide I wanted to get myself a new bag, and after lots of searching I finally decided that I wanted a Givenchy. And yes, it feels completely right and it was a loooong time ago I felt such a happiness for a material thing. 

Love,

Kiki

10 Responses to “Well hello darling”

  1. Henriette on

    åå, for en herlig veske!! vurderte selv å kjøpe den, men endte opp med en Saint Laurent Sac De Jour 🙂 dette blir mitt neste kjøp!!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)