MENU
13:04 | April 30, 2015

Current workspace

Daily
IMG_8164-Återställd IMG_8303 IMG_8264-Återställd

 Watch from Waldor

Hej darlings!

Älskar verkligen min nya hårfärg som Eva på popcorner fixat, en väldigt diskret ombre med soft övergång.

Hursomhelst, jag har städat och jobbat lite här på förmiddagen sen kom Ida över på en kaffe och en pratstund, perfekt förmiddag om ni frågar mig. Ikväll blir det middag och något glas vin med hjärtat här hemma för att fira sista April, våren du är mer än välkommen nu. Jag ska laga något riktigt festligt tänkte jag med förrätt och hela kalaset 😉 Gäller att passa på när Anton har långhelg. Gårdagens outfit kommer upp senare idag så håll er uppdaterad! 🙂

I’ve been cleaning and working all morning and then Ida came by to catch up over a coffee. Tonight me and Anton are going to have dinner and some wine at home to celebrate the last of april, spring you are officially welcome! I’ll be making something fancy and delicious with appetizer and all 😉 We better take the opportunity while Anton have a long weekend off. Well, yesterday’s outfit will be up later so stay tuned! 

Love,

Kiki

4 Responses to “Current workspace”

Leave a Reply

  • (will not be published)