MENU
10:44 | May 2, 2015

Current Balcony

Daily,Interior & Decor
IMG_7967-2 IMG_7968-2

 Hej darlings!

Här var det tropiskt med både palmer och apelsinträd, glömde att jag bodde i Sverige! 😉 Nä men jag tycker att det otroligt snyggt med dessa växter, apelsinträdet fick jag av Greg och Emilie när jag fyllde år och palmerna och krukorna köpte jag för några veckor sedan med svärmor. Nu väntar jag bara på att det ska bli några grader varmare ute, så man kan njuta av varma sommarkvällar och ett glas rosé.

Hii! 

It’s seams like our balcony has become a little bit tropic lately, I think I forgot I lived in Sweden 😉 No but really, I love these plants haha. Got the orange tree from Greg and Emilie on my birthday and the palm trees and pots (have another one on the other side of the balcony) I bought when my mother in law and I where out shopping 😉 Now I just can’t wait for warmer weather so I can enjoy the late night sun and a glass of rosé. 

Love,

Kiki

6 Responses to “Current Balcony”

Leave a Reply

  • (will not be published)