MENU
12:32 | May 5, 2015

Pool Look

Outfits
IMG_4919 IMG_4828

Har helt glömt bort denna look från Hawaii, älskar den här strandklänningen från Make way, bubbleroom.

Have totally forgot about this look from Hawaii, love this beach dress from Make way, bubbleroom. 

Love,

Kiki

3 Responses to “Pool Look”

  1. Emma on

    Hej!

    Måste bara säga att jag beundrar både dig och din blogg så mkt, roligt att se att ngn verkligen brinner för det personen gör. Både med träning, inredning och mode. Jag är en studerande tjej som försöker gå ner i vikt, jag tar inga studielån och har därför inte så stor ekonomisk budget. Jag undrar ifall du har tips på bra matlådemat som både är billig, nyttig men ändå mättande eftersom jag måste vara på topp hela tiden :). Jag tränar 5dgr i veckan men känner att det är kosten jag behöver ändra på. Sen har jag en fråga om inredning, jag bor i ett rum på 19 kvm, och jag ÄLSKAR din stil på inredning, har du tips på hur jag kan göra för att få din stil? bra butiker? möbler osv som gör det bra 🙂 Ha en fin onsdag!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)