MENU
10:27 | May 6, 2015

Snap Snap

Daily
IMG_8922 IMG_9020IMG_9002IMG_9016 IMG_9008

IMG_8757Hej på er!

Underbart att vakna upp tidigt i morse och sätta fötterna på ett nystädat golv. Har sen dess gjort mig en soja latte (skummar soja dryck från alpro istället för vanlig mjölk) sen har jag suttit och pysslat med jobb. Inser att klockan bara är strax efter 10 i skrivandets stund så det känns skönt att man hunnit fått de jag ville plus lite till gjort den här morgonen. Har lite pappersjobb kvar att pyssla med sen hoppas jag att det klarnar upp så att jag kan fota dagens åt er.

Annars då? Idag ska jag bjuda på ett nytt recept i bloggen eftersom utmaningen i måndags blev uppskjuten så sköt jag upp receptet en dag också. Nästa vecka ska jag hålla mig till rätt dagar igen 😉 Hoppas ni mår bra raringar!

Hi you! 

Amazing to wake up early and put my feet on a fresh and clean floor this morning, don’t you just love that too? Since then I’ve been making myself a soy latte (steamed alpro soy instead of regular milk) and then I’ve been catching up with lots of work. In this moment of writing I realize time is only pass 10 am and I’ve already finished what I planned this morning + a little bit more. I still have a little bit of paper work left to do but then I hope the sun is going to show up so that I can shoot today’s outfit for you guys.

So what else is happening today?  I’ll be sharing a simple recipe with you since I posted the challenge yesterday instead of the recipe. Hope you all are doing great fellows! 

Love,

Kiki

5 Responses to “Snap Snap”

Leave a Reply

  • (will not be published)