MENU
14:25 | May 6, 2015

All day every day 

Food & Recipes
IMG_8840 IMG_8835IMG_8830

 

Jag är en riktig laxälskare och skulle kunna äta lax varje dag och till allt. Men denna vecka bjuder jag på ett simpelt och nyttigt laxrecept som passar lika bra till lunch som till middag.

Gör en stor och härlig sallad med vad du föredrar att ha i, i salladen ovan har jag mix-sallas, isbergssallad, minitomater, gurka och feta ost, salladsdressing hade jag en färdig grekisk dressing på påse. Till de gjorde jag grillad lax med salt, citronpeppar och pressad citron, stekte även några sparris till. Sen gjorde jag min favoritsås på cream fresh, getost, pressad citron, salt och lite peppar.

ENJOY!

I’m a huuuuge fan of salmon, I could it it every day and to every thing. This week I’m sharing a simple and healthy dish that works as good for lunch as to dinner. 

Make a big side sallad with whatever you prefer. In mine I have mixed lettuce, tomatoes, cucumber och Greek cheese, I also have a greek dressing on top of it. For that I made grilled salmon with salt, lemon pepper and squeezed lemon, I also grilled a few asparagus with oil and salt on top. I also made my favorite sauce once again, mix cream fresh and goat cheese with salt, pepper and squeezed lemon. 

ENJOY!

Love,

Kiki

4 Responses to “All day every day ”

Leave a Reply

  • (will not be published)