MENU
22:11 | May 27, 2015

A little bit of this & that

Daily
IMG_35181IMG_3589IMG_3650IMG_3671IMG_3611 IMG_3573

 

Some snapshots so far from this week.

Hej raringar!

Bjuder på lite av varje från veckan, har bland annat lagt tassarna på de ursnygga chunky skorna från Jennie-ellen som finns hos Studio Le Style i Gävle, har kört vitt på vitt och denim på denim, har även testat att göra en matcha ice latte som smakade himmelskt (om man gillar matcha vill säga), blanda vatten och socker med ca 2-3 teskedar matcha pulver, häll i mycket is och soya dryck, njut! 😉

Hey darlings! 

Sharing some snapshots from this week, I’ve been putting my hands on a pair of jennie-ellen chunky heels that you can find at studio le style in Gävle, I’ve been wearing white on white and denim on denim, been making my first homemade ice matcha latte that was delicious (if you like matcha as much as I do), mix water and some sugar with 2-3 tsp matcha powder, add lots of ice and lots of soya drink, enjoy! 😉

Love,

Kiki

6 Responses to “A little bit of this & that”

Leave a Reply

  • (will not be published)