MENU
15:31 | May 28, 2015

Getting That Paris vibe

Around the world,Daily
IMG_3705 IMG_3752 IMG_3760IMG_3691 IMG_3700-2

 

Josefins tåg blev några timmar försenat så jag checkade in på diplomat i förväg och har bara softat sedan dess, ätit choklad och njutit av de fina vädret. Diplomat är ett av mina favorithotell i Stockolm, älskar rummen, inredningen, utsikten, rubbet! Nä nu ska jag börja göra mig klar, det står vitt på temat och jag kommer gå all in från topp till tå, förhoppningsvis hinner vi fota av looken innan så ni får se sen, annars håll er uppdaterade på snapchat: kixiiii. Njut av finvädret raringar! Kram

Josefins train was a few hour late so I went to check in at Diplomat where we are staying the night, since I checked in I’ve been chilling on the balcony with some chocolate and blogging and just enjoyed the lovely weather Stockholm is giving us today. Diplomat is one of my favorite hotels in Stockholm, I love the old interior, the view and  not to talk about the breakfast! Well, now I need to get ready, the dresscode is white and I’m going white head to toe. Enjoy your evening fellows! 

Love,

Kiki

5 Responses to “Getting That Paris vibe”

Leave a Reply

  • (will not be published)