MENU
12:19 | May 28, 2015

Lunch Break

Daily
IMG_3560IMG_3566

 

Blev en efterlängtad lunch på Java med svärmor igår, och i vanlig ordning så beställde jag kyckling/feta sallad och en latte.

Hej på er!

I skrivandets stund så sitter jag på tåget mot Stockholm, ska bland annat på Carolina Gynnings glossybox event samt bara njuta av vädret och vackra Stockholm med min pärla Josefin. Kameran kommer vara med hela tiden så kommer försöka fota en hel del! 🙂 Sköt om er vänner så hörs vi senare!

Had lunch with my dear mother in law at Java yesterday and as usual I got the chicken feta and a coffee latte. 

Hi darlings!

In this moment of writing I’m on the train on my way to Stockholm for some events and to just enjoy our beautiful capital with my dear Josefin.  Will be bringing the camera with me so I’ll be taking lots of pictures! yay! Talk soon babes! 

Love,

Kiki

2 Responses to “Lunch Break”

Leave a Reply

  • (will not be published)