MENU
19:26 | May 29, 2015

Glossybox By Carolina Gynning

Daily,Events
IMG_4052IMG_3772IMG_3831IMG_38089

Hi peeps! 

Yesterday we stopped by Carolina Gynnings event with glossy box, she’s making the next box design and if you know her and her design the box will be as colorful and nice as the rest of her art. Now I’m on my way back home. So dissapointed that the tivoli was closed earlier today but we got to hang out more downtown instead. At least I will be meeting up with my girls tonight for dinner and drinks. I hope you all are enjoying your friday.

Hej vänner! 

Igår kikade vi förbi Carolina Gynnings presentation av glossybox som kommer ut nu i Juni, det är alltså Gynning som har designat boxen och självklart är den lika färgglad och härlig som hennes tavlor. Nu sitter jag på tåget på väg hem, stor besvikelse när vi insåg att Grönan öppnade klockan 15 idag 😉 Får bli en annan gång, jag har iallafall en trevlig kväll med tjejerna att se fram emot när jag kommer hem, det blir vin och mat på PUB, en relativt nyöppnad restaurang i Gävle. Hoppas ni njuter fredagen vänner! 

Love,

Kiki

5 Responses to “Glossybox By Carolina Gynning”

Leave a Reply

  • (will not be published)