MENU
11:49 | May 29, 2015

It starts here

Daily
IMG_4133IMG_4141IMG_7266IMG_7278IMG_7272

Good morning!

We just got back up from the amazing breakfast buffé here at hotel diplomat. There’s no such thing as hotel breakfast, don’t you agree?

Now, me and Josefin will be heading to Grönalund, a tivoli by the water here in stockholm. It’s so beautiful there so we will just stroll around, eat good and just enjoy the weather. Unfortunately I’m not a big fan of carousels any more (chicken), I guess it comes with age, haha, at least for me! Anyone feel me? I use to love run them all but not any more, no no… Well, we need to get going, talk to you soon! You guys stay tuned for more pictures from today and yesterday later on the blog! 🙂

God morgon på er! 

Vi har precis varit nere och ätit den fantastiska frukosten här på diplomat. Finns det något bättre än hotellfrukost? – I don’t think so! 😉 

Nu ska jag och Josefin faktiskt sticka till gröna lund, vi tänkte bara äta gott och bara mysa omkring. Jag är inget super stort fan av karuseller längre, tyvärr. Haha har blivit lite feg med åren tror jag, någon som känner igen sig? 😉 Förr älskade jag de och åkte allt men nä, inte längre.. Bjuder på mer bilder från gårdagen samt idag senare men nu ska vi röra oss utåt! 🙂

Love,

Kiki 

3 Responses to “It starts here”

Leave a Reply

  • (will not be published)