MENU
17:06 | May 31, 2015

Hawaii snapshots

Around the world
IMG_6661-2 IMG_6439 IMG_6756IMG_4921IMG_5598 IMG_6764 IMG_4411-2 IMG_5104 IMG_4676

 

Some different snapshots from when we where hanging loose in Hawaii in April 😉

Aah, if there’s anything I miss right now it’s the sun, heat and palm trees, it wasn’t too long ago I was in Hawaii and I have been traveling quite a lot this winter but I already miss traveling. Our trip to Hawaii with Emilie and Greg was more than amazing, miss that place and those peeps so much! Me and Anton are planning on going on a weekend somewhere soon so hopefully we will go somewhere warmer than here! 😉

Lite blandade snapshots från vår resa i Hawaii i April. 

Åh, är det nått jag saknar nu så är det att resa, det var inte länge sen jag var borta och jag har rest en hel del den här vintern men jag suktar redan efter sol, värme och palmer, någon som man inte är allt för bortskämd med i Sverige! 😉  Vår resa till Hawaii med Greg och Emilie var verkligen sjukt grym! Jag och Anton försöker planera in en weekend nånstans just nu, så hoppas vi drar någonstans snart! 🙂 

Love,

Kiki

5 Responses to “Hawaii snapshots”

Leave a Reply

  • (will not be published)