MENU
21:49 | June 24, 2015

4 from today

Daily
IMG_1184IMG_1238IMG_1289IMG_1276

Shoes from Jennie-ellen, here! | Jeans from Gina Tricot | Bag from Givenchy

Met up my mother in law for lunch and coffee at Java today. She surprised me with my favorite flowers and a cute little note, so so sweet. After I met up my sister to work my abs and arms at the gym, it wasn’t our best workout ever but that happens sometimes! 😉 Btw, how sweet isn’t my new chunky heels from Jennie-ellen? I already have them in white but you can never get too many colors of your favorite pair right? 😉 Nah, black and white is enough and all I need.

Mötte upp svärmor för en efterlängtad lunch och kaffe på Java idag. Hon hade även med sig en bukett pioner med en söt liten lapp i, så gulligt! Sen drog iväg till gymmet med syrran och körde lite mage och armar ett mindre hårt pass men så blir det ibland 🙂 Hur snygga är inte mina nya dosor från Jennie-ellen? Har dom redan i vitt men en sommarfavorit kan man inte få för många färger av! 😉 

Love,

Kiki

10 Responses to “4 from today”

 1. Thess on

  Många som bloggar fotar outfits och skor i sängen. Tvättar ni skorna innan? Haha något jag tänkt på rent praktiskt 😀

  Reply
 2. Cajsa on

  Så bra och inspirerande blogg du har Kiki!! Vad använder du för mjölk när du gör kaffe? Det ser så otroligt krämigt och gott ut? Ha det bra!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)