MENU
21:44 | June 25, 2015

Chicken Salad

Food & Recipes

IMG_1551IMG_1546Made the yummiest chicken salad today with my favorite seasoning cilantro. I grilled the chicken on our tiny little grill on our balcony for the best taste. Anton is out with the team tonight before they are having 4 weeks from practice with the team, so I’m spending my night by my self (or with turtle) and a movie, I feel like I really needed a chill and quite night on the couch! 😉 Hope you all are doing well!

Gjorde den godaste kycklingsalladen med min favoritkrydda koriander idag. Grillade kycklingen på vår lilla elgrill på balkongen för ännu bättre smak. Anton är på middag med laget idag innan dom går på semester, så jag spenderar kvällen hemma ensam med Turtle på soffan och med en film. Behövde verkligen en lugn kväll hemma i tystnaden idag 🙂 Hoppas ni alla mår toppen! 

Love,

Kiki

 

One Response to “Chicken Salad”

Leave a Reply

  • (will not be published)