MENU
13:41 | June 26, 2015

Lower body routine

Food & Recipes
IMG_0783

 

Right when I woke up this morning I went to the gym, or after I had my smoothie and coffee I went! 😉 I have a really good flow with my training right now and I feel like I improve myself every day and I love it, I just need to get my joy of running back, I feel like right now I just enjoy the gym more, but that’s fine too at least for now. I always work very intense and with supersets anyways so I still get that cardio I need 😉  If you want my lower body routine you can find it here! Happy friday you all!

Direkt när jag vaknade i morse, eller efter jag druckit min smoothie och kaffe så drog jag till gymmet för att köra ben/rumpa. Har ett riktigt bra flow med träningen nu och jag känner hur jag förbättras och blir starkare varje dag. Även ryggproblemet börjar sakta men säkert försvinna. Här kan ni hitta mitt underkroppspass! 🙂 Njut av fredagen mina vänner!

Love,

Kiki

4 Responses to “Lower body routine”

  1. Johanna on

    Snygga tights! 🙂 Har likadana men efter senaste passet höll jagfasen på att kräkas för jag maxade och de tryckte på magen samtidigt, haha!! 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)