MENU
14:35 | June 29, 2015

On the countryside

Interior & Decor
IMG_1606IMG_1633 IMG_1638-2 IMG_1668 IMG_1662 IMG_1758 IMG_1573 IMG_1599 IMG_1619

Hi babes!

Here’s some photos of my mother in law and her fiancé’s house on the countryside. It’s very white and scandinavian, exactly how I love it. Annika really has such amazing style so you all should start following her new instagram here!
Next time we buy or build our house I actually don’t think it’s going to be as white as our place is right now. We are thinking of dark wooden floors or maybe concrete floors but Anton is still not amazed by the concrete floors so we will see about that! 😉

Hej raringar! 

I dagarna har jag varit och fotat lite hos min fina svärmor och hennes sambo på landet. Är inte stilen bara helt perfekt? Annika har verkligen grym känsla för inredning så vill ni få mer inspiration och hänga med på när dom bygger ut och gör om i höst så bör ni följa hennes nya instagram @bodotterinteriordesign. När vi köper eller bygger hus så tror jag däremot inte att vi kommer att ha riktigt lika vitt som vi har i vår lägenhet nu, även om jag älskar de. Det lutar mot att vi ska ha bruna trägolv eller kanske betonggolv, men Anton är inte riktigt lika nerkärad i betonggolv som jag är så vi får se hur det blir med de! 😉 

Love,

Kiki

6 Responses to “On the countryside”

Leave a Reply

  • (will not be published)