MENU
10:26 | June 30, 2015

Oldie But Goldie

Daily,Interior & Decor
IMG_994k6IMG_99ks3.4

Hi peeps!

I found these old photos on the computer today, these are probably one of the most spred photos I have. You can find them on almost every inspiration account like on instagram, tumblr, Pinterest etc.

Anyways, soon I’m going to StudioLeStyle in Gävle to get some lashes extensions, I’ve had it once before but I thought it could be nice to have it in the summer again since you don’t always want to wear make up. I’ll show you the result later so stay tuned! 🙂

Hej på er! 

Hittade dessa gamla godingar på datorn idag, dessa bilder är förmodligen några av de bilder jag har som spridits mest på nätet. Man kan hitta dom på nästan alla inspirationskonton som t.ex Instagram, Tumblr, Pinterest ets. Otroligt kul men lite smått tråkigt att fotokrediten försvann nånstans på vägen. jaja, hursomhelst 🙂 Jag ska strax sticka till Studio Le Style för att fixa fransarna, har gjort det en gång förut för kanske 3 år sedan men tänkte att jag skulle prova göra det igen på ett nytt ställe. Kommer visa er resultatet senare! 

Love,

Kiki

5 Responses to “Oldie But Goldie”

  1. Linnea on

    Älskar dessa bilder! Ser dem hela tiden på typ tumblr eller weheartit, men visste inte att det dina. Samt en outfitbild från dig med en randig tröja och ljusa jeans ser jag en hel del 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)