MENU
21:45 | June 30, 2015

Towards the sun

Outfits
IMG_2061-2IMG_20602IMG_2091

 

Skirt from Studio Le Style (store in Gävle)| Top from Cubus | Shoes from Zara | Sunnies from Lesmor | Watch from Waldor |

 No I have not colored my hair grey, it’s the light and the editing 😉 Today I went by studio le style to get my lashes done and found this amazing midi skirt. As you all know by know I’m a sucker for everything midi so for me this skirt is pure perfection! 😉

Nej jag har inte färgat håret grått, det är ljuset och redigeringen som får det att se lite grått ut. Idag när jag var förbi goa Elin på studio le style så haffade jag denna ursnygga midi-kjol. Som ni alla säkert redan vet vid det här laget så är ju jag en riktig sucker för allting midi, det är ju så elegant med plagg som slutar nedanför knäna! 🙂 

Love,

Kiki

 

5 Responses to “Towards the sun”

Leave a Reply

  • (will not be published)