MENU
14:14 | July 26, 2015

12 perfect budget bags

shopping
Namnlöst-1

1. here! 2 here! 3. here! 4. here! 5. here! 6. here! 7. here! 8. here! 9. here! 10. here! 11. here 12. here!

I’ve been searching around for some new bags this morning, it’s always nice to have a few to mix up your outfits with, so I’m trying to find one that doesn’t cost too much, most of them are really cheap and almost all of them are on sale too so I’m thinking of order a few just to have some options! 😉 My favorites are number 2,3,7,10 and 11 I think.

Har spanat runt efter den perfekta budgetväskan denna morgon, hittade en hel del för en riktigt bra peng + att de allra flesta är på rea! Det är alltid nice att ha lite olika väskor att välja mellan. Jag funderar på att klicka hem några stycken eftersom dom var så billiga, favoriterna är nummer 2,3,7,10 och 11. Måste ha en mindre väska för festligheter och nummer 11 tyckte jag var schyst. 

love,

Kiki

 

3 Responses to “12 perfect budget bags”

Leave a Reply

  • (will not be published)