MENU
12:46 | July 26, 2015

Ice coffee

Daily,Food & Recipes
IMG_7900

 Always get a lot of questions how I’m making my ice coffee, so though I could share it with you. It’s really simple, just mix water and Nespresso coffee in a glass with a little bit of sugar, add a lot of ice, cream and milk or just milk if you prefer that. Enjoy!

Sorry for my bad update this weekend, yesterday we had the fleemarket on my law parents street on the countryside, sold so much stuff that I don’t use which was nice but I still have a lot of shoes and jacket left so I’m thinking of selling them here instead, would you be interested? 🙂 When we got back to the city Emilie, Greg and Jacke came over for dinner and drinks at our place, it was too much fun.

Får alltid massor av frågor hur jag gör min iskaffe så tänkte att jag kunde dela med mig av receptet, jag dricker denna nästan varje dag på sommaren, så gott och enkelt! Blanda vatten och Nespressokaffe med lite socker i ett glas, häll massa is, mjölk och lite grädde (eller bara mjölk om ni föredrar de), njut! 

Ursäkta den dåliga uppdateringen i helgen men igår hade vi som sagt gatlopps ute hos svärföräldrarna, sålde massor av prylar för grymma priser, så nice att rensa ur vinden men har fortfarande massor med jackor och väskor kvar, funderar på att sälja dom här om det skulle vara av intresse? När vi kom tillbaka till stan så kom Emilie, Greg och Jacke över på middag, grym kväll! 

Love,

Kiki

4 Responses to “Ice coffee”

Leave a Reply

  • (will not be published)