MENU
13:55 | July 27, 2015

Trend Snaps

Daily
IMG_8066 IMG_8116IMG_8140-2 IMG_8142IMG_8153-2IMG_7966IMG_8021 IMG_8163IMG_8177IMG_8187IMG_8170IMG_8195

I know these kind of posts has been very appreciated, light snapshots of this and that. I like to call them trend snapshots.
I got a deliver from beach house company last week, they have the most amazing sheets and duvet covers, I really sleep like a princess in them. I made asparagus sandwiches for breakfast this morning and it won’t be the last time, so delicious. I’ve been drinking all kinds of coffee the passed time, ice, regular hot, latte or frappe, coffee is fun! 😉 I got a new grey “vacay” sweater from here. I’ve been eating watermelon almost every day and I have reorganized our posters in our home.

Now I’m going to meet up Anna for a coffee and some chitchat. Later!

♄

Dessa inlÀgg brukar vara populÀra, ljusa snapshots av lite av varje. Jag gillar att kalla dom trend-snaps. 
Fick en leverans frĂ„n beach house förra veckan med mina absoluta favoritlakan, utan att överdriva sĂ„ sover man verkligen som en princess i dom! 😉 Vi har nĂ„gra stycken och jag byter alltid bara mellan dom. Har testat att göra varma mackor med sparris pĂ„ och jag kan bara sĂ€ga att det inte var sista gĂ„ngen, sĂ„ smarrigt. Har druckit alla former och fĂ€rger pĂ„ kaffe- latte, “vanlig”, iskaffe, frappe etc. Har fĂ„tt hem en ny tröja frĂ„n hĂ€r med “vacay” tryck. Har Ă€tit melon nĂ€stan varje dag och flyttat runt pĂ„ tavlor för smĂ„ förĂ€ndringar. 

Nu ska jag möta upp Anna för en kaffe och en prommis med hundarna. Vi hörs senare! 

Love,

Kiki

11 Responses to “Trend Snaps”

Leave a Reply

  • (will not be published)