MENU
13:29 | July 29, 2015

5 Snapshots

Daily
IMG_8465IMG_8275IMG_6817IMG_7494IMG_8348

5 different snapshots from passed time. It sure has been one of the most amazing weeks in a long time. I wanna thank you all for your sweet words and congrats, you really are the best followers/readers someone could have! Now I’m going to work on my abs and my lower body and hopefully if it doesn’t start raining I’ll be practicing some Yoga outside as well.

5 olika snapthos från tiden som gått. Denna vecka har helt klart varit något ut över det vanliga. Jag vill tacka alla för era fantastiska ord och fina gratulationer, bättre följare/läsare får man leta efter! Nu ska jag ta mig till gymmet för att köra lite rumpa/ben och mage och sen (om det inte börjar regna) så ska jag träna på lite yoga. wiii! Vi hörs senare idag! 

Love,

Kiki 

 

2 Responses to “5 Snapshots”

Leave a Reply

  • (will not be published)