MENU
16:00 | August 11, 2015

Randoms

Daily
IMG_9947IMG_0120IMG_8657IMG_8124IMG_9866IMG_00282IMG_8148IMG_9144IMG_9568IMG_0168

Some random snapshots from passed time.

Went up to the gym earlier this morning to work my butt and legs, had a better workout session in a long time and I can feel how I improve myself every day now. After I went straight home to make my favorite salmon dish for me and my sister, now the girls are here for coffee but I’m trying to get some work done at the same time, multitasking haha! 😉

Gick upp tidigt i morse för att sticka till gymmet och köra ben och rumpa, körde ett bättre pass än på länge och jag kan verkligen känna hur jag återigen förbättras och blir starkare för varje dag. Direkt efter så åkte jag hem för laga lax, rödbetor och chevre till mig och syrran och nu är tjejerna här på kaffe, så försöker få lite jobb gjort samtidigt, multitasking ni vet 😉 

Love,

Kiki

 

7 Responses to “Randoms”

  1. Patricia on

    Åh vilken inspiration du är…önskar att dina inlägg aldrig tog slut så man kunde sitta i timmar och bara skrolla – dock har jag gjort det för många gånger, räcker väl att läsa samma inlägg tio gånger antar jag

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)