MENU
10:56 | August 25, 2015

Sthlm Fashion week day I

Daily
IMG_2240 IMG_2294 IMG_2236 IMG_2234IMG_2176 IMG_2232-3 IMG_2042

Hej på er!

Hann aldrig lägga upp de här inlägget igår efter alla visningar och innan Gina Tricots press realize party, som för övrigt var super trevligt och väl anordnat, efter de drog vi till J. Linderbergs efterfest där vi också avslutade kvällen. Idag har vi en hel del visningar som vi ska springa på innan vi eventuellt åker hem i kväll och skippar modeveckans sista dag i morgon.

Hey! 

I never managed to get up this post after all shows and before the Gina Tricot press realize party yesterday which btw was really nice and well organized, after we went straight to J. Linderbergs after party where we also ended our night with some really sore feet! 😉 Today we have a bunch of shows we are going to see before we might will be heading home tonight and skip the last day of fashion week tomorrow. 

Love,

Kiki

4 Responses to “Sthlm Fashion week day I”

Leave a Reply

  • (will not be published)