MENU
18:22 | August 26, 2015

Homemade Granola

Food & Recipes
IMG_2361 IMG_2371

 

Hey darlings!

I went back to my home town last night since I got sick, so unfortunately I missed the last day of fashion week. But I’m going back to Stockholm on saturday for the Guldknappen gala which will be a lot of fun!
However, I got kinda bored to just laying on the couch being sick today so I made some homemade granola, you can find the recipe below 🙂

1 cup hazelnuts
1 cup cashew
4 cuo oatmeal
1 cup coconut
1 cup apple juice
1/2 cup honey
1 tablespoon cinnamon
1/2 cup cranberries
1/2 linseed
1/2 sunflower seed

Chop the nuts and mix them with coconut and oatmeal in a bowl, mix honey, juice and cinnamon in a bowl, stir and pour it over the mixture of nuts. Spread it out on a pan with parchment paper, place it in the center of the oven at 175 °c for about 15-20 minutes (stir it once around half the time), add cranberries, sunflower seeds, and flax seeds. Voilà!

♄

Hej vÀnner! 

Jag Äkte hem till GÀvle igÄr kvÀll dÄ jag blev sjuk, sÄ missade sista dagen pÄ modeveckan. Men jag Äker iallafall tillbaka till Stockholm igen pÄ lördag för Guldknappen-galan, ska bli sÄ nice! 
Hursomhelst, blev lite uttrĂ„kad av att ligga hemma sjuk idag sĂ„ slĂ€ngde ihop en hemmagjord MĂŒsli, receptet hittar ni nedan 🙂 

1 dl hasselnötter
1 dl cashewnötter
4 dl havregryn 
1 dl riven kokos 
1 dl Àppeljuice 
1/2 dl honung 
1 msk malen kanel 
1/2 dl torkade tranbÀr 
1/2 dl solrosfrön
1/2 dl linfrön

Hacka nötterna och blanda dom med kokos och havregryn i en bunke, blanda honung, juice och kanel i en skÄl, rör om och hÀll över nötblandningen, rör om ordentligt. Fördela ut pÄ en plÄt med bakplÄtspapper och stÀll in mitt i ugnen pÄ 175°c i ca 15-20 min (ta ut och rör om en gÄng under halva tiden), hÀll pÄ torkade tranbÀr, solrosfrön och linfrön, rör om. Voilà! 

Love,

Kiki

 

One Response to “Homemade Granola”

Leave a Reply

  • (will not be published)