MENU
9:33 | August 27, 2015

Fall favorites

shopping
Namnlöst-1

 

1. here! 2. here! 3. here! 4. here! 5. here! 6. here! 7. here! 8. here!

Hi darlings!

There’s no time of the year as fall that makes me wanna shop as much! 😉 Above you can find some of my fall favorites. I bought a pair of Timberlnad last week and I have a feeling I’ll wear them a lot this fall/winter, they are so comfy and so nice, I think they are totally worth the price. I’m also considering getting the khaki dress (number 3), the lace up shirt (number 5) and the coat (number 1), but I also love the white flared crop top and the layered necklace.

Det finns ingen årstid som får mig att vilja shoppa så mycket som hösten. Ovan ser ni några av mina höst-favoriter som jag plockat ihop. Jag köpte ju ett par Timberland boots förra veckan och jag har en stark känsla av att dom kommer bäras mycket i höst/vinter, dom är rätt så dyra men helt klart värt de för en så snygg och skön sko. Jag funderar även på att klicka hem den gröna klänningen (nummer 3), skjortan med snörning (nummer 5) och jackan i favoritfärgen (nummer 1). Men älskar även den vita magtröjan och halsbandet, som jag skulle vilja matcha tillsammans. 

Love,

Kiki

3 Responses to “Fall favorites”

Leave a Reply

  • (will not be published)