MENU
11:02 | August 28, 2015

Friday start

Food & Recipes
IMG_2744 IMG_2737

When I asked you what you wanted to see/read more about on the blog some of you mentioned my breakfasts/recipes I use to post. A year or two years ago I started every day with a breakfast post, do you remember? I won’t do it that often (don’t worry!;)) but I will for sure do it once in a while, maybe once a week 🙂 Sooo, today I had a banana smoothie made of turkish yoghurt, chia seeds, egg and banana, I topped it with mixed mango (which is my current obsession), my homemade granola and raspberries, the most delicious breakfast ever!

När jag frågade er vad ni ville se/läsa mer av på bloggen så var ni ett gäng som önskade mer frukosttips/recept igen. För ett/två år sedan började jag alltid varje dag med ett frukostinlägg, minns ni de? Jag ska inte göra de så ofta (don’t worry! ;)), men någon gång ibland, kanske en gång i veckan eller så :). Hursomhelst, idag åt jag en smoothie gjord på turkisk yoghurt, chia-frön, ägg och banan som jag toppade med min hemmagjorda müsli, mixad mango (som är mitt största beroende just nu) och hallon, den bästa frukosten ever! 

Love,

Kiki

10 Responses to “Friday start”

  1. Lovisa on

    Jag skulle faktiskt vilja se mer av din pojkvän 🙂 tycker att ni verkar vara ett otroligt fint par och skulle vara lite annorlunda om han kunde gästblogga någon gång ibland. Varför inte liksom? Han ser snäll och trevlig ut, skulle vara kul att se vem han är och sådär, för vad jag minns så har du inte presenterat honom riktigt i ett inlägg.

    Ha det jättebra finaste Kristin!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)