MENU
21:50 | August 28, 2015

Lace favorites

Daily
IMG_2438IMG_2412-2 IMG_2564IMG_2601IMG_2624

Lace bra from here! | Pants and lace top from here! 

Some of my favorite lace garments at the moment. I got this lace bra from Yhush the other day and I love it, it’s so comfy.

Tomorrow I’m heading early to Stockholm for the Guldknappen gala, you can add me on snapchat at @kixiiii to follow me “live” during the day :). Hopefully I’ll get some good photos of my gala outfit as well so that I can show you in a post later. Ida is here tonight so now I’m going to hang out with her for a bit and try to finish packing for tomorrow. Later darlings!

Här har ni mina spets-favoriter i garderoben för stunden. Fick hem den här toppen i spets från Yhush häromdagen och den blev snabbt en stor favorit, så bekväm och SÅ snygg! 

Tidigt i morgon sticker jag tillbaka till Stockholm för Guldknappen-galan tillsammans med Damernas värld. Ni kan följa min snapchat @kixiiii för att hänga med under dagen/kvällen. Ska försöka få till några bra bilder på min look också så att jag kan visa er i ett senare inlägg. Nu ska jag umgås lite med Ida som är här och försöka packa klart inför i morgon så vi hörs senare! Kram på er! 

Love,

Kiki

5 Responses to “Lace favorites”

Leave a Reply

  • (will not be published)