MENU
9:50 | August 29, 2015

Randoms

Daily
IMG_2583 IMG_2565 IMG_2048IMG_3701IMG_9414IMG_8170IMG_8105IMG_1813IMG_7282IMG_5992IMG_1964-2

Hey darlings!

I’m on the train catching up with work and trying to time some posts for you during the day. I actually love taking the train to Stockholm cause I always get so much work done, at home I’m never as focused, I’m always taking 200 breaks to clean, find inspiration, drink coffee, walk the dog, eat etc etc. haha! Anyone feel me? 😉 However, I’m going to pick up my dress from By Malina when I get to Stockholm, I haven’t tried it on yet (aaah, help!), soI really hope if fits me! Cross your fingers for me! Otherwise if you see someone naked on the red carpet, it’s me! 😉 Nah kidding, I actually brought a backup in case. Well guys, hope you all are having a good day, check in later for my look from Copenhagen with Triumph.

Hej hjärtan! 

Sitter i skrivandet stund på tåget på väg till Stockholm och Guldknappengalan. Helt ärligt så älskar jag att ta tåget till Stockholm (när dom håller tiden), får så galet mycket jobb gjort jämt. Hemma tar jag alltid sisådär 200 pauser för att hitta inspiration, dricka kaffe, städa, gå med hunden, äta etc. etc. Haha, någon som känner igen sig? 😉 Hursomhelst, när jag kommer fram till Stockholm så tar jag direkt en uber för att hämta min klänning hos By Malina, jag har inte provat den än så det är bara att hålla tummarna att den passar (aah hjälp!). Annars om ni skymtar någon naken på röda mattan ikväll så är det jag! 😉 Närå, jag tog faktiskt med mig en backup klänning som tur är. Ha en fin lördag vänner, kika in senare för min look får Köpenhamn med Triumph. 

Love,

Kiki

5 Responses to “Randoms”

Leave a Reply

  • (will not be published)