MENU
11:07 | August 30, 2015

Breakfast at Grand Hotel

Daily,Food & Recipes
IMG_3152 IMG_3160IMG_3154

 Good morning darlings!

My cold got worse during the Gala yesterday and I lost my voice too, thanks for that… So I ended up leaving the gala earlier and went straight to my king size bed. But to see the good in it, I got to wake up early (at 7.30 am to be exact)  and I got to enjoy the most amazing breakfast at Grand hotel, where I’ve also stayed the night. I can now rate grand hotels breakfast as one of the best hotel breakfasts I’ve ever had. The juices where all so fresh and they had all different kinds, they had an amazing granola, a lot of fresh fruit and lots of organic stuff too. Well, I guess the pictures can speak for it self, and that was only a small part of everything I ate. 😉

God morgon vänner! 

Min förkylning blev bara värre under galan igår och jag tappade min röst på de också, tackar… Så det slutade med att jag lämnade galan lite tidigare än jag velat och hoppade rätt ner i min king size bed. Men för att se det positiva i de, jag vaknade iallafall upp tidigt (vid 7.30 för att vara exakt) och fick njuta av grand hotels goda frukost. Som jag nu även kan placera som en av de bästa hotellfrukostar jag någonsin ätit. Allt var så fräscht, alla juicer var färskpressade och fanns i flera olika smaker, deras granola var grym, fruktbordet var himmelskt och det fanns flera olika organiska alternativ. Så gott. Jag antar att bilderna kan tala för sig själv, och det där vara bara en bråkdel av allt jag tröck i mig 😉 

Love,

Kiki

6 Responses to “Breakfast at Grand Hotel”

Leave a Reply

  • (will not be published)