MENU
18:29 | August 31, 2015

Snaps

Daily
IMG_2560 IMG_3164IMG_3252IMG_3220IMG_3225IMG_3217

Here’s some random snapshots I’ve been shooting. Right now I’m really into the brown and white color, I love the color of coffee latte in both my outfits and my drinks  😉 So this fall you will probably see much more of it on the blog.

Tonight we are having Greg and Emilie over for dinner so I’ll make my favorite chanterelle soup which I always prefer eating in the fall. I have the balcony doors in the kitchen open and you can really feel the fall in the air, so now I’ll lit lots of candles to make it really cozy 😉 Hope you all are having a good monday!

Här har ni några random snapshots som jag tagit. Just nu är jag helt nerkärad i brunt och vitt, jag älskar färgen och känslan av kaffe latte, i både mina outfits och i min dryck! 😉 Så ni kommer nog få se en hel del av de i bloggen i höst. 

Ikväll kommer Greg och Emilie över på middag så jag tänker laga min kantarellsoppa som jag bara älskar att äta på hösten. Balkongdörrarna i köket står helt öppna och man kan verkligen känna hösten i luften även om det är skönt ute, så nu tänker jag tända massvis med ljus för att få en riktigt mysig höstfaktor! 🙂 Hoppas ni har en fin måndag alla! 

Love,

Kiki

5 Responses to “Snaps”

Leave a Reply

  • (will not be published)