MENU
15:00 | September 22, 2015

Autumn most have

Daily,Inspiration,shopping
Namnlöst-1

 

 

1. here! | 2. here! 3. here! 4. here! 5. here!

Since this summer I have been a sucker for these lace up garments. I saw that nelly just restocked there lace up body so I wanted to give you a little hint. Also, how sick isn’t the lace up dress in black? or the midi dress in nude? I might order both of them actually. It’s always good to have some basic dresses in your wardrobe 😉

Sen i somras så har jag varit helt nerkärad i alla plagg med snörning. Såg att nelly hade fått in deras lace up body igen så ville bara kika in och tipsa er som inte hunnit sätta klorna i något plagg med snörning än. Eftersom jag redan har en body med snörning så funderar jag starkt på den svarta klänningen och den nude-färgade midi klänningen, så snygga! det är alltid kul att fylla upp garderoben med lite bas-plagg. 

Love,

Kiki

4 Responses to “Autumn most have”

Leave a Reply

  • (will not be published)