MENU
13:06 | September 25, 2015

Welcome home baby

Interior & Decor
IMG_6702IMG_6733IMG_6728IMG_6746

 

Espresso machine from here!

Hey darlings!

So yesterday we got this beauty delivered, me and Anton has been talking about getting a real Espresso machine for quite a while now so now we decided to finally buy one from Kaffemaskiner.se. I’m already obsessed with it, it doesn’t just make delicious coffee it also looks really handsome in our kitchen, don’t you think? 😉 Now I’ll meet up with some friends for lunch, happy friday fellows!

Så igår fick vi hem denna skönhet på posten. Jag och Anton har pratat om att skaffa en riktig espressomaskin ett tag, men så bestämde vi oss tillslut att vi skulle slå till när vi hittade denna pärla på kaffemaskiner.se. Jag är redan helt galen i den. Den gör ju inte bara utsökt kaffe utan den är ju galet tjusig som inredning i köket! 😉 Nu ska jag möta upp några vänner för lunch, ha en fin fredag darlings! 

Love,

Kiki

 

6 Responses to “Welcome home baby”

Leave a Reply

  • (will not be published)