MENU
12:06 | September 27, 2015

Marble coffee table

Interior & Decor
IMG_6779 IMG_6786 IMG_6798 IMG_6810 IMG_6838 IMG_6787

I’m SO happy with our new marble coffee table from Kasenberg. I went to pick it up in Stockholm yesterday and when I got back it was time to go watch Antons game, therefor the bad update yesterday. But to be honest, it was kinda nice to put the camera and the computer to the side for a day. However, do you like this table? I’m obsessed with marble so I personally love it 🙂

Jag är SÅ galet nöjd med vårt nya bord från Kasenberg. Jag åkte till Stockholm för att hämta de igår och när vi kom tillbaka så åkte jag och kollade på Antons match, som dom för övrigt vann, yay! Så därför blev det dåligt med uppdatering igår, men om jag ska vara ärlig så behövde jag en dag ledigt från kameran och datorn också. Gillar ni bordet? Jag är helt galen i marmor så jag personligen älskar de! 🙂

Love,

Kiki

13 Responses to “Marble coffee table”

 1. Anonymous on

  Superfint! Jag skulle också vilja fråga var du har köpt dina inramade planscher med porträtten på, tänkte på den man kan se i detta inlägg och den andra tjejen du har inramad? 🙂

  Reply
 2. elin on

  jag har också ett sådant bort, så himla fint!!!
  men har problem med vad jag ska ha för matta, då min soffa är svart…
  Vart kommer din matta ifrån? 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)