MENU
18:36 | September 28, 2015

Homemade

Daily
IMG_6898IMG_6770

Coffee from Kaffemaskiner.se | table from kasenberg

I’m starting to learn more and more about or new espresso machine. Luckily a girl from the team came over to help me figure everything out, so she made this pretty latte art above. Let’s say I’m not quite there yet, haha! I can make a big white circle. not that impressive 😉 Well, at least it taste delicious and that’s what’s important right? 😉 Now we are going out for dinner with friends. Stay tuned for todays look later on the blog! 🙂

Jag börjar sakta med säkert lära mig mer av vår nya espressomaskin, som tur var så kom en tjej över från  laget som hade bra koll så hon kunde visa oss lite mer om hur den fungera. Så det var hon som gjorde den snygga konsten ovan. Det var helt klart inte jag, jag är inte riktigt där än. Haha! Jag kan göra en stor vit cirkel 😉 Inte så imponerande med andra ord. Nu ska vi möta upp några vänner för middag. Vi hörs senare med dagens look! 

Love,

Kiki

Leave a Reply

  • (will not be published)