MENU
18:54 | September 29, 2015

Coffee break

Daily
IMG_7208 IMG_7201 IMG_7211 IMG_7196

Coffee at Wigårda in Stockholm today.

Hi friends!

As I mentioned earlier, my mother and law and I went to Stockholm today just to stroll around. I found a few new things to our home, or to our kitchen. So I’ll show you what tomorrow, cause tonight I’ll have dinner and cuddle with my boys before Anton is going on the road for a couple of days. Peeps, take care!

Hej vänner! 

Som jag sa tidigare så åkte jag och svärmor till Stockholm idag för att bara strosa omkring. Hittade lite nytt till hemmet, eller till köket iallafall som jag ska visa er imorgon. För ikväll ska jag käka middag och bara mysa med mina boys innan Anton åker bort i några dagar. Vänner, sköt om er! 

Love,

Kiki

One Response to “Coffee break”

Leave a Reply

  • (will not be published)