MENU
16:58 | September 30, 2015

News for the kitchen

Daily,Food & Recipes,Interior & Decor
IMG_7225 IMG_7231-2 IMG_7238-2 IMG_7254 IMG_7320-2 IMG_7303IMG_7278-2

Stopped by Urban Deli in Stockholm yesterday and bought fresh bread and basil, haha it might be weird things to buy in Stockholm but I just love that store so I just had to. I also bought the olive oil there haha. Then I bought a new cutting board at Granit. I love to mix different wood boards together and they are also perfect to serve on.

Today Greg & Emilie came over for lunch so I made taco soup with the parmesan bread I bought in Stockholm, yum! Now I’m going to the gym and then I’m going home to bake some vinilla buns, mmmh, I can feel the smell already! 😉

Var förbi Urban Deli i Stockholm igår, kunde inte motstå att köpa med mig färskt bröd, en kruka med basilika och Olivolja i en galet snygg bruk. Kanske lite skumma grejer att köpa när man är i Stockholm men eftersom vi åkte bil så passade jag på! 😉 Hittade även en snygg skärbräda i trä från Granit (den raka), gillar verkligen att mixa olika trä-skärbrädor som på bilderna ovan, sen så är dom också prefekt att att ha som uppläggnings”fat” och eftersom jag och Anton alltid har folk över på lunch eller middagar så är det schyst att ha lite olika fina alternativ att lägga upp maten på 🙂 På tal om att alltid ha folk över på mat, haha Emilie och Greg kom förbi på sopp-lunch idag, gjorde tacosoppa och åt den med parmesan-brödet jag köpte på Urban Deli. 

Nu ska jag sticka och träna sen hem och baka bullar, mmh känner redan hur gott de luktar! 😉 Vi hörs senare vänner! 

Love,

Kiki

2 Responses to “News for the kitchen”

Leave a Reply

  • (will not be published)