MENU
11:18 | October 27, 2015

I only see my goals, I don’t believe in failure

Food & Recipes
IMG_3360 IMG_3361IMG_3387

 

Hello Darlings!

So I took a day off from the blog yesterday, well needed! Only from just taking one day off and focus on myself helped a lot. I started my day yesterday with a healthy smoothie and a kick ass gym session with some good music, then I went for a 2 hour long face treatment at Gävle Eko Spa, so nice! So today my face feels smooth as a baby and I have way more motivation and inspiration for blogging. So I’m starting today’s post with a healthy breakfast, ate turkish yoghurt with home made granola, bananas and coconut, I also made an iced coffee that I’m still sipping on while writing this post :p

I got a new lamp yesterday so I’m gonna try to get it up and shoot it for you for a post later today. So stay tuned! 🙂

//

Hej vänner! 

Tog en välbehövlig dag ledigt från bloggen igår och fokuserade lite på mig själv. Startade dagen med en nyttig smoothie och ett svettigt pass på gymmet med bra musik, sen åkte jag på en 2 timmars lång ansiktsbehandling på Gävle Eko Spa, så härligt! Ska börja gå på ansiktsbehandlingar oftare, det är ju så skönt! Så idag känner jag mig len som en bebis i ansiktet och min inspiration och motivation börjar redan hitta tillbaka 🙂 Börjar därför denna dag med ett nyttigt frukost-inlägg, åt turkisk yoghurt med granola, banan och kokosflingor, gjorde även en iskaffe som jag fortfarande sippar på medan jag skriver detta inlägg. 

Fick hem en ny taklampa igår så ska försöka få upp den i vårt höga tak under dagen så att jag kan fota och visa er i nästa inlägg. So stay tuned vänner! 

Love,

Kiki

 

5 Responses to “I only see my goals, I don’t believe in failure”

  1. Malin on

    Vad har du för smaksättning i den turkiska yoghurten? Den ser ju typ lila ut 🙂
    Och förresten, varför äter du turkisk yoghurt istället för vanlig fil/yoghurt eller kvarg, är det nyttigare? 🙂
    Tack för en bra blogg!!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)