MENU
15:44 | October 27, 2015

New lightning

Daily,Interior & Decor
IMG_3461IMG_3431IMG_3432

 Lamp from here! | Chair from Voga.com | Rug from garnet | Couch from Mio | Table from Kasenberg | Blanket from Ellos

Yesterday our new lamp from Ellos arrived, when I ordered it my thought was to put it in our bedroom but when it arrived I realized it would look even better in our living room, so that’s how it got to be. I’m really happy with the result. The lamp is kinda different but I’m obsessed with the style. haha. What do you think? Do you like?

//

Igår så kom vår nya fina lampa från ellos på posten. När jag beställde den så var tanken att den skulle hamna i sovrummet men när jag fick hem den så kände jag direkt att den passade bättre i vardagsrummet, och så fick det bli. Det är en rätt så annorlunda lampa men jag är helt galen i just den stilen på lampor. Vad tycker ni? hiss eller diss? 😉 

Love,

Kiki

7 Responses to “New lightning”

  1. Benjamin on

    Hej Kristin, hoppas allt är väl med dig. Ville bara kika in och säga , SATAN vad du är nice. Följer inga bloggar vanligtvis men detta kommer bli svårt att hålla sig borta ifrån. Hade gärna bjudit ut dig på en bit mat för att få lära känna dig!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)