MENU
10:09 | October 31, 2015

Friday snapshots

Daily
IMG_3635 IMG_3596IMG_3608-2IMG_3599IMG_3615IMG_3584

Here’s some pictures from yesterday, went to Gina Tricots head office for lunch and to check out the latest news, I also stopped by Lindex head office to check out the spring collection (I know it feels far away!;)) I also got my hair done by the best Elin as I mentioned earlier, she’s so awesome and such a talent! I’m super happy with the result, if you haven’t checked it out yet go to my instagram @kristinsundberg ta have a look. Now we are leaving for Copenhagen in a bit for an event with YSL. Talk soon!

//

Lite bilder från gårdagen, var förbi Gina Tricots huvudkontor för lunch samt för att spana in det senaste. Alltid lika trevligt att träffa tjejerna där. Var även förbi Lindex huvudkontor för att kika in deras senaste nyheter och vårkollektionen (vet att det känns långt borta!;)) Sen var jag till duktiga Elin och fick håret fixat, hon är verkligen SÅ grym, vilken stjärna alltså! Är så himla nöjd. Kika in min instagram @kristinsundberg för att se hur det blev 🙂 Nu kommer taxin snart och hämtar upp oss så drar vi till Arlanda och Köpenhamn för ett event med YSL. Så vi hörs senare! 

 

Love,

Kiki

3 Responses to “Friday snapshots”

  1. Elin on

    Jag har följt din blogg ett bra tag nu, men först idag slog det mig hur nyfiken jag är på din röst! 😀 Hade varit roligt med ett litet klipp där man får höra din röst 🙂
    Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)