MENU
22:24 | November 17, 2015

interior inspiration

Inspiration,Interior & Decor
interior

 

I can never get enough of interior inspiration, it’s all I’m searching for on Pinterest. You can follow my Pinterest here! Even though we have been putting the house hunting a little bit on ice we still always talk about house plans and how we want our future house to look like.  Above you can see a little bit of what we are dreaming of. If we don’t find one we fell in love with we will build our house, or we might build our own house anyways actually. But you never know 🙂

//

Kan verkligen inte få nog av inspiration till hemmet, söker alltid runt efter inspiration till hemmet på Pinterest. Ni kan följa min Pinterest här! Även om vi har lagt husletandet lite på is så pratar vi alltid om husplaner och hur vi vill att vårt framtida hus ska se ut. Ovan ser ni lite av våra husdrömmar. Om vi inte hittar ett hus som vi blir kär i så kommer vi nog bygga vårt eget, eller det lutar ändå åt att bygga eget, men man vet aldrig. 🙂 

Love,

Kiki

4 Responses to “interior inspiration”

Leave a Reply

  • (will not be published)