MENU
17:47 | November 25, 2015

Monte Carlo By Night

Daily
IMG_5569IMG_5578IMG_5486 IMG_5492 IMG_5484

Hi fellows! How are you today? We saw the most beautiful sky in Monaco one night, I mean how beautiful isn’t this purple sky? It almost looks like i’ve been edit the hell out of this picture, but I actually haven’t, It’s just mother nature showing off! Above you can also see some pictures from our welcome drink and from the seven course dinner we had at the Nobu restaurant, all courses was so good!

Tonight I’m going to watch Anton’s game, it feels like I haven’t watch a game at the rink in a while so it’s gonna be fun to see him play again and ofc to catch up with the girls. Take care darlings!

//

Hej finingar! Hur mår ni idag? En av kvällarna i Monaco så bjöd moder jord på en riktigt galen himmel, jag menar hur vacker är inte denna lila himmel? Det ser nästan fake ut, nästan som att jag skulle ha redigerat sönder bilden, men de har jag icke gjort! 🙂 Ovan kan ni också se några bilder från vår välkomstdrink och från sjurätters middagen på restaurang Nobu, alla rätter var galet goda, trodde inte att jag skulle tycka om allt faktiskt, but I did! 🙂 

Ikväll ska jag gå och kolla på Antos match, det känns som det var ett tag sen jag såg en match på rinken så det ska bli kul att se han spela och få prata ikapp lite med tjejerna. Ha en fin kväll raringar!

Love,

Kiki

 

6 Responses to “Monte Carlo By Night”

 1. Theban on

  Hej, jag funderar på att köpa samma objektiv som du använder för dina bilder blir verkligen superfina! (jag har samma kamerahus som dig = Canon 6D) Innan jag slår till på investeringen undrar jag vilket det lägsta bländartalet är på den linsen du använder? Är det f2,8??

  Sen undrar jag hur du gör med fokuspunkterna, använder du en fokuspunkt som när du fotograferar tex en outfit riktar mot ena ögat eller finns det en funktion på Canon 6D där man kan “aktivera” tre fokuspunkter för att få fokus på ett större område? Jag kan nämligen bara använda antingen en eller automatisk och det blir int helt bra…

  Tacksam för snabbt svar!

  Reply
  • kiki on

   Hej, Ja 2,8 är det lägst. Man kan bara ha en fokuspunkt eller auto, fotar jag tex outfits så har jag alltid en punkt på fokus i ansiktet. Du kanske får höja shutter speeden så att den inte är för låg. Annars vet jag inte vad som kan vara felet tyvärr. Du får prova dig fram 🙂 lycka till med köpet 🙂 Kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)